Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

MINI ROLÓ (GARDINIA) - fix méretes dobozolt termékek

Mini roló (Gardinia) - fix méretes dobozolt termékek

 

A mini roló (Gardinia) - fix méretes dobozolt termékeink azok számára készültek, akik a legjobb ár-érték arányt keresik. 

 

Az egyedi dizájn, a modern technológia és az esztétika ötvözetét képezik, amely nemcsak kiegészíti az otthonod belső terét, hanem kiváló védelmet nyújt a vakító napfény ellen, és több magánéletet is biztosít számodra. Ezeknek a rolettáknak a használata már hosszú idő óta a beltéri árnyékolás bevált és kedvelt módjának számít. Így mindenképpen azt javasoljuk, hogy nézz körül a kínálatunkban, és tegyél te is velük egy próbát.


9termék 19
9termék 19

A mini rolók (Gardinia) - fix méretes dobozolt termékek igazán sokoldalú beltéri árnyékolók, amelyek otthon és az irodában is egyaránt jól használhatók. Mondhatni, hogy ezek a redőnyök legnépszerűbb és legegyszerűbb változatai, melyeknek a felszerelése nem igényel speciális szerszámokat, össze- és szétszerelésük pedig mindenki számára igazán egyszerű - csupán annyi a teendő, hogy speciálisan kialakított kampókkal az ablakkeretre akasztod. 

 

A fúrás és ragasztás nélküli applikálásuk mellett az előnyeik közé sorolható még a kedvező áruk is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek a termékek a legolcsóbbak az összes létező ablakon elhelyezhető árnyékolási módszer közül. Ezenkívül még védelmet nyújtanak a túlzott napfény ellen, és tökéletesen illeszkednek mindenféle belső térbe. 

 

De a legfontosabb talán a saját kényelmi és magánéleti zóna kialakításának lehetősége minden szobában, amelynek köszönhetően dolgozhatsz, aludhatsz vagy amit csak akarsz, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy a lakásod vagy a házad belseje látható válik a szomszédok vagy a járókelők számára. 

 

Kiknek lehetnek előnyösek a mini roló (Gardinia) - fix méretes dobozolt termékek?

 

Ezek a fúrás nélküli rolók szinte minden belső térbe alkalmasak. Különösen ajánlott azoknak, akik szobát vagy lakást bérelnek. A bérelt helyiségek tulajdonosai ugyanis nem mindig értenek egyet azzal, hogy lyukakat fúrj az ablakokba, a falba vagy akár a mennyezetbe. 

 

De kiváló megoldást jelentenek mindazok számára is, akik szeretik a lakásuk belső terét gyakran újratervezni. Mivel ahhoz, hogy az ablakod és az adott helyiség megjelenését egyszerű módon át tudd alakítani, csak egy másik színű minirolóra van szükséged.

 

Mindenféle méretű ablakhoz illenek?

 

Ezeknél a termékeinknél nincsen lehetőség egyedi méretre történő gyártásra, de te otthon saját kezűleg könnyedén méretre szabhatod őket. A teljes szélességük a vászon méreténél 3,8 cm-rel nagyobb. A teljes magasságuk pedig a karnissal együtt 150 cm-es hossznál 152 cm, 215 cm-es hossznál pedig 218 cm. 

 

Hogyan kell felapplikálni őket?

 

Mint ahogy már fentebb is említettük, a felszerelésük fúró és csavarok használata nélkül történik, függesztő kampókkal vannak az ablakhoz rögzítve. Ezek pedig semmilyen módon nem akadályozzák az ablak nyitását vagy bezárását. Ugyanakkor elég erősek ahhoz, hogy akár egy nagy rolót is elbírjanak, ami minden vásárló számára fontos.

 

Színek és szövetek

 

A kínálatunkban főként thermo anyagból készült mini rolókat találhatsz, a színválaszték tekintetében viszont már nagyobb a mozgástered. 

 

Megtalálhatod őket egyszerű árnyalatokban, de a világosabb, merészebb tónusok is ugyanúgy képviseltetik magukat a választékunkban. Így könnyebben hozzáilleszthetők különböző stílusú belső terekhez, ami szerintünk minden vásárló számára igazán fontos.

 

A gyártásukhoz használt szövet pedig igazán kiváló minőséget mutat, így garantáltan hosszú ideig megőrzik majd az esztétikus megjelenésüket.