Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Plüss, szőrme hatású

Plüss, szőrme hatású

Hogy miért jó, ha plüss, szőrme hatású takarókkal veszed körbe magadat? Nos, főként a bársonyos, finom, kellemesen simogató tapintásuk miatt, amelyek garantálják a pihentető légkört és a nyugodt alvást. De nem mehetünk el amellett sem szó nélkül, hogy rendkívül tartósak és strapabíróak, illetve könnyen tisztán tarthatóak. A sokadik mosás után sem fognak majd bolyhosodni vagy szöszösödni.

Válogass kedvedre a csodaszép színekben pompázó és a kétféle méretekben elérhető plüss, szőrme hatású takaró kínálatunkból! Amennyiben pedig valamilyen kérdésed merül fel, akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén!


4termék 14
4termék 14

Egy hideg őszi vagy téli estén nincs is jobb érzés annál, mint bebújni egy kényelmes, kellemesen simogató tapintású, plüss vagy szőrme hatású ágytakaró alá, és így kipihenni a nap fáradalmait. 

A funkcionalitása mellett azonban ez a lakástextil kiváló dekorációs elemként is szolgálhat, hiszen gyakran a legapróbb részletek teszik igazán otthonossá és személyessé a teret. Pontosan emiatt igyekeztünk mi is a webáruházunk ágytakaró kínálatát többféle színű és mintájú darabból összeállítani, hogy könnyedén megtalálhasd az igényeidnek és a stílusodnak megfelelő változatot.

Extra tanács: a harmonikus kinézet és hangulat elérése érdekében válassz ki két vagy maximum három színt, amelyek meghatározóak a helyiségben, és azokhoz igazítsd a kiegészítőket, illetve a textíliákat.

De az is egy jó megoldás egyébként, ha a különböző árnyalatú ágytakarókat az évszakokkal összhangban, illetve a kedvednek megfelelően váltogatod. Ezzel a módszerrel lehet ugyanis az egyik legegyszerűbben kialakítani a hálószoba hangulatát.

A webáruházunk plüss, szőrme hatású ágytakaró kínálata

A webáruházunkban kapható plüss, szőrme hatású ágytakarók 100% poliészterből készülnek. A poliészterszálakról pedig ismert, hogy a belőlük készült textíliák könnyen kezelhetők, valamint nem nyúlnak ki, így sokáig megőrzik a méretüket és a formájukat.

Arról nem is beszélve, hogy még könnyen is szellőznek, amelynek köszönhetően az ágytakaró alatt elhelyezett ágyneműk is frissek maradnak. A kellemes tapintásuk pedig már csak hab a tortán.

Ami pedig a méretet illeti, kétféle opció közül választhatsz: az egyik a 170 x 210 centiméteres, a másik pedig a 200 x 220 centiméteres méret. Annak eldöntéséhez, hogy számodra melyik változat lesz az ideális, leginkább azt kell figyelembe venned, hogy az ágy a szoba közepén vagy éppen a sarokban helyezkedik-e el. 

Amennyiben ugyanis az utóbbiról van szó, akkor érvényét veszti az az ökölszabály, hogy az ágytakarónak az ágy felületénél minimum 50 centiméterrel hosszabbnak és szélesebbnek kell lennie.

Ellenkező esetben viszont kiemelten fontos, hogy az ágytakaró megfelelő méretű legyen, hiszen ezáltal fog majd szépen illeszkedni az ágyra, és harmonikusan betölteni a helyiséget. 

Az ágyneműk tisztán tartása a plüss, szőrme hatású ágytakarók segítségével

Képzeld el az alábbi szituációt: egy percre leveszed a szemed a gyermekeidről, akik egyből megrohamozzák a hálószobát, ahol elkezdenek ragacsos kézzel felmászni az ágyra, és összetapogatják az újonnan vásárolt hófehér lepedődet, illetve a csodaszép pamut-szatén ágyneműdet! 

Ez a bosszantó szituáció könnyedén elkerülhető, ha leteríted a fekhelyeteket a Lettie szőrme hatású sötéttürkiz vagy sötétkék ágytakaróink egyikével.

Kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed merült fel, vagy segítségre lenne szükséged a választásban, akkor keress minket bizalommal elérhetőségeinken! Szívesen segítünk!