Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Sávroló (GARDINIA) - dobozolt, fix méretes termék

Sávroló (Gardinia) - dobozolt, fix méretes termék

 

A sávroló (Gardinia) - dobozolt, fix méretes termékeinket nemcsak a letisztult megjelenésük, valamint exkluzív színválasztékuk teszi ideális választássá, hanem emellett még számos funkcionális előnyt is kínálnak.

 

Nagyszerű módját jelentik a beltéri fény szabályozásának és a privát szféra megteremtésének. Használhatók önmagukban is a tiszta megjelenéshez, vagy párosíthatod őket a csodaszép függönyeinkkel a réteges hatás érdekében. Ezek a termékeink a beltéri árnyékolási módszerek közül ár-érték arányban a lehető legjobb opciónak számítanak, így neked is érdemes egy próbát tenni velük. 


2termék 12
2termék 12

Egy világos, napos ablak fantasztikus lehet a konyhában, de a gyerek- vagy a hálószobában érdemesebb inkább a sávroló (Gardinia) - dobozolt, fix méretes termékeink közül egyet felapplikálni, hogy garantálják a nyugodt pihenést. 

 

De a házban fellelhető bármely egyéb helyiség kialakításának is fontos részét képezik majd azáltal, hogy biztosítják a privát szféra megteremtését, a beérkező fény megfelelő szabályozását és az ablak dekoratív megjelenését. 

 

Letisztult színválaszték

 

A sávrolóink főként visszafogottabb árnyalatokban lelhetőek fel a kínálatunkban, azon belül is fehér, fekete, bézs és mokka színekben. Így a használatuk nagyszerű módját jelenti annak, hogy egy kis letisztulságot és kifinomultságot adj a helyiségnek, kihasználva az ablak körüli holtteret. 

 

Nincs lehetőség egyedi méretre történő gyártásra

 

Ezek a termékeink fixen lettek legyártva, és sajnos mi sem tudjuk vállalni az egyedi méretre történő szabásukat. De a jó hír az, hogy ehhez nincs is szükség ránk, akár te magad is megoldhatod otthon saját kezűleg. 

 

Annyit viszont tudnod kell, hogy maga a vászon szélessége 5 cm-rel kisebb, mint amit a konzollal együtt mérnél. A teljes magassága pedig 150-220 cm, ami magában foglalja a karnist is. 

 

Sávroló (Gardinia) - dobozolt, fix méretes termékek beszerelése

 

A sávrolóink felszereléséhez nem szükséges fúrni-faragni - csupán annyi a teendő, hogy két függesztőkampóval az ablakhoz rögzítsd őket. A tévhitekkel ellentétben ezek semmilyen módon nem akadályozzák az ablak nyitását vagy zárását. Sőt olyan erősek, hogy akár egy nagyobb rolót is könnyedén megtartanak. 

 

De hogy átláthatóvá tegyük a folyamatot, minden sávrolónkhoz mellékelünk egy-egy felszerelési útmutatót, továbbá a termékleírásokba is elhelyeztük a Gardinia videóját ezen termékek felapplikálásról.

 

Karbantartásuk

 

Mint minden más beltéri árnyékolónál, itt is a rendszeres tisztítás a legjobb módja annak, hogy hosszú életűek maradjanak. Ehhez viszont a tisztítószerek alkalmazása nem a legjobb ötlet, mivel károsíthatják az anyagukat és a színüket. Ehelyett márts inkább egy rongyot vagy egy szivacsot szappanos vízbe, és ezzel töröld át alaposan a rolót. Ezenkívül tesztelheted még a tartókonzolokat is, hogy megbizonyosodj arról, továbbra is tartja-e őket a kétoldalú ragasztó. 

 

Nézz körül a függönyeink között is!

 

A Gardinia sávrolóink használhatók akár önmagukban, de remekül mutatnak például a fényáteresztő függöny kínálatunkban fellelhető díszes vitrázs függönyökkel párosítva is. De az is egy lehetséges beltéri árnyékolási opció lehet, ha felcseréled a sávrolót egy sötétítő függönyre, amelyből a webáruházunkban számtalan verziót találhatsz - legyen az bársony, egyszínű, mintás vagy díszes. 

 

Végső gondolatok

 

Amennyiben segítségre van szükséged a megfelelő beltéri árnyékoló roletta kiválasztásához, fordulj bizalommal a hozzáértő csapatunkhoz. Abban az esetben pedig, ha inspirációt keresel a lakberendezéshez, akkor tekintsd meg a blogunkat, ahol számtalan ötlettel előrukkolunk.