Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Műanyag keretes szúnyogháló szettek

 

Műanyag keretes szúnyogháló szettek

 

A műanyag keretes szúnyogháló szettek különösen nyáron hasznosak, amikor nagyon meleg van kint, és friss levegőre van szükség. 

 

Az ablak kinyitása, különösen este, amikor bent ég a lámpa, sokféle rovart vonz be. A zárt helyiségben eltöltött idő pedig elveheti a meleg nyári este minden örömét. Éppen ezért rendkívül hasznos lehet a kínálatunkban kapható szúnyogháló szettek felszerelése, amelyek fehér, sötétbarna és antracit színben állnak rendelkezésre, hogy teljesen beilleszkedjenek az épületbe, és ott esztétikai elemet képezzenek.


3termék 13
3termék 13

Kezdjük rögtön egy kérdéssel: miért érdemes műanyag keretes szúnyogháló szetteket telepítened olyan környezetbe, ahol a mindennapjaidat töltöd?

 

Egyrészt, hogy megvédd magad az idegesítő szúnyogoktól, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minden évszakban nyitva tudod tartani az ablakokat, ezzel is biztosítva a megfelelő közérzetet számodra. Továbbá több természetes fényt engedhetsz be, ami szintén pozitívum. Végezetül pedig értéket adhatsz ezzel a termékkel az ingatlanodhoz. 

 

Műanyag keretes szúnyogháló szettek a nyugodt nyári estékért

 

A kínálatunkban kapható, ergonómiailag tökéletes kialakítású és könnyen felszerelhető műanyag keretes szúnyoghálóink az egyszerű felépítésüknek és a könnyű felszerelhetőségüknek köszönhetően az egyik leggazdaságosabb megoldást jelentik a szúnyogok elleni “háborúban”. 

 

Ezeket a hálókat négy sarokelem rögzíti a helyükre, így a nyár végén könnyen eltávolíthatók, majd tavasszal újra felszerelhetők. Csupán annyi a teendő velük, hogy a felapplikálásuk előtt alaposan megtisztítsuk őket. 

 

Hosszú távú tapasztalatunk lehetővé tette számunkra a műanyag keretes szúnyogháló szettek variációinak finomítását. Ezért az általunk forgalmazott termékekben garantáljuk a keretszerkezet stabilitását és a maximális hálófeszülést.

 

Nemcsak nagyon hatékony, de hosszan tartó is

 

Ezek a hálók nemcsak a szúnyogok és a rovarok ellen jelentenek védelmet, hanem más “szálló vendégek” ellen is, mint amilyen például a por vagy a pollen. Ez pedig minden allergiás ember életében áttörést jelenthet.

 

Arról nem is beszélve, hogy a hálószövet nagyon vékony felépítésű, és szürke színű, ezért tökéletes kompozíciót alkot majd az otthonod meglévő berendezésével - szinte észre sem fogod venni, hogy ott van. Mi a Lakberbazárnál tudjuk, hogy ez milyen fontos szempont az ideális szúnyogháló kiválasztásánál, mivel a dekor egy-egy kedvezőtlen eleme elronthatja az összhatást. 

 

A szúnyoghálókat általában kívül használjuk, ezért rendkívül fontos, hogy milyen anyagból készülnek. Főleg az időjárás viszontagságaival szemben kell ellenállónak lenniük. Az erős napsütés, a szél és a csapadék jelentősen csökkentheti a tartósságukat. Azonban ettől neked nem kell tartanod, ugyanis a mi termékeink időjárásálló üvegszálból készülnek, így hosszú évekig használhatóak lesznek.

 

Miért vásárolj a Lakberbazárnál?

 

Valószínűleg azért találtad meg ezt az oldalt, mert egy jó ajánlatot kerestél, de még mindig akadhatnak problémáid vagy dilemmáid velünk kapcsolatban.

 

Az egyik biztosan az, hogy miért érdemes nálunk szúnyoghálót rendelni. Nos, egyrészt azért, mert többéves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy konkrét esetekben milyen megoldások működnek a legjobban, és ezt a tudást szívesen megosztjuk a vásárlóinkkal is. 

 

Azonban mindig figyelembe vesszük az egyéni preferenciáikat és elvárásokat. Ezek az igazi prioritásaink! A cégről alkotott vélemények, ajánlások és a termékek elégedett felhasználói a legjobb bizonyíték erre.