Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Napvitorla

Napvitorla

 

A napvitorla kínálatunkban szereplő termékek nagyszerű megoldást jelentenek majd a terasz, a gyerkőcök homokozója, a medence vagy a gépkocsibeálló árnyékolására, mivel a többi árnyékoló megoldással ellentétben viszonylag nagy területet képesek lefedni. Továbbá a sokoldalúságuk és a testre szabhatóságuk miatt garantáltan bármely ingatlannak vagy területnek impozáns megjelenést biztosítanak.

 

Válassz egyet a többféle szín, illetve méret közül a webshopunkból, és hűsölj egy egyedi és a feladatnak legjobban megfelelő árnyékoló alatt nyáron!


5termék 15
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Szürkészöld
Méret:
3 x 3 m
15 749 Ft
5termék 15

Ha szeretnéd te is úgy élvezni az udvaron a nyári napsugarak simogatását, hogy közben nem égsz le, akkor mindenképpen érdemes körbenézned a napvitorla kínálatunkban, ahol PE UV-álló anyagból készült árnyékolókat találhatsz különböző méretekben. Olyannyira hatékonyak, hogy megközelítőleg 20-30 faktoros (extra) védelmet nyújtanak.

 

A további előnyeik közé tartozik, hogy nem csupán a nap, hanem a szél és az időjárás egyéb viszontagságai ellen is hatékony védelmet nyújtanak. Ennek köszönhetően tehát nem kell egy nyári zápor miatt azonnal visszavonulót fújni. Csupán arra kell ügyelni, hogy kicsit dőlve rakd fel őket, hogy a heves esőzés miatt felhalmozódó víz ne álljon meg a középső részükön, hanem a legmélyebbre rögzített sarok irányába folyjon le. 

 

A napvitorla kiválasztása

 

A számodra legideálisabb napvitorla kiválasztásánál a legfontosabb szempont a méret. Ha a vásárlóink megkeresnek minket azzal a kérdéssel, hogy melyik méretet érdemes választaniuk, akkor általában azt szoktuk javasolni, hogy inkább egy kicsivel nagyobb verzió mellett döntsenek, mint amit elsőre elgondoltak, és neked is ezt tanácsoljuk. Ezáltal garantálható ugyanis, hogy biztosan le legyen fedve az adott terület.

 

Ami a formát illeti, tény, hogy a háromszög alakú verziók sokkal dizájnosabbak, de a négyzet alakú napvitorlák mellett szól, hogy nem lesz olyan része a napnak, amikor ne tartanának árnyékot.

 

A színek esetében pedig azt kell szem előtt tartanod, hogy a világosabb színű verziók ugyan több fényt engednek át, de ezzel egyidőben könnyebben is koszolódnak, így több karbantartásra lesz szükségük. Azt viszont hozzá kell tennünk, hogy ez nem olyan nagy ördöngösség. Csupán egy szivacsra, enyhe tisztítószerre és vízre van hozzá szükség.

 

A napvitorla rögzítése

 

A napvitorla azért is számít közkedvelt megoldásnak, mert rendkívül egyszerűen rögzíthető. Mielőtt azonban megvásárolnád az általad kiszemelt árnyékolót, és rátérnél a telepítésére, fontos, hogy felmérd, az adott terasz, erkély vagy kocsibeálló valóban alkalmas-e a felszereléshez.

 

Ha úgy látod, hogy igen, akkor rendeld meg a webáruházunkból, és közben szerezd be azokat a kellékeket, amelyek a rögzítéshez kellenek majd. Szükség lesz például karabinerre, amelynek a segítségével fixálhatod a napvitorlád a gyűrűkre vagy a horgokra. A feszesség fenntartását pedig a fékcsatok garantálják majd. 

 

Ezenkívül jól jöhetnek még a szíjtárcsák és orsórendszerek is, hogy gyorsan és egyszerűen tudd megváltoztatni a napvitorla magasságát. A napvitorla és a rögzítési pontjai közötti távolságot pedig kábelekkel tudod majd növelni.

 

Ha mindezeket sikerült beszerezned, akkor első lépésként tekerd ki a feszítőcsavart, majd a karabinereket és a köteleket kösd össze a napvitorlával. Ezután következhet a sarkok egymás után történő rögzítése, és a feszítőcsavarok becsavarása a maximális kifeszítés elérése érdekében.

 

Még mindig bizonytalan vagy?

 

Amennyiben bármi kérdésed lenne a fentebb leírtakkal kapcsolatban, vagy egyéb tanácsra lenne szükséged, akkor keress minket bátran az elérhetőségeinken! Ha pedig gondoskodnál a rovarvédelemről is az árnyékolás mellett, szerezz be szúnyoghálót is a kínálatunkból!