1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Ajándékok férfiaknak

Ajándékok férfiaknak

 

Legyen szó születésnapról, diploma vagy egy új állás megszerzéséről, az ajándékok férfiaknak kategóriánkban megtalálhatod azt, amit keresel. Mit szólnál egy vicces stampedli szetthez vagy egy társasjátékhoz a hétvégi kanmurikra? De a kínálatunkban találhatsz még cuki díszpárnákat és szépségápolási termékeket is, mivel a férfiak bőrének ugyanúgy szüksége van az ápolásra. 

 

Amennyiben nem tudsz választani, vásárolj egy, a webáruházunkba szóló ajándékkártyát! Így ugyanis biztos lehetsz benne, hogy a megajándékozottad pontosan azt választja majd ki, amire a leginkább szüksége van.


36termék 136
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 7 db
Anyag:
Papír
629 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Szín:
Kék
Anyag:
Üveg
Űrtartalom:
500 ml
1 250 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Szín:
Piros
Anyag:
Üveg
Űrtartalom:
500 ml
1 250 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Sárga
Anyag:
Üveg
Űrtartalom:
500 ml
1 250 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 3 db
Szín:
Zöld
Anyag:
Üveg
Űrtartalom:
500 ml
1 250 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Szín:
Fehér-fekete
Méret:
11x8x11 cm
Anyag:
Porcelán
1 300 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 szett
Anyag:
Üveg
1 490 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 1 db
Minta:
Amerikai 100 dollár
Anyag:
Fém
3 180 Ft
36termék 136

“A legjobb ajándékok férfiaknak” - ez egy olyan szókapcsolat, amelyet az emberek nagyon sokszor ütnek a Google-be, és ezen mi nem is csodálkozunk. A legtöbb férfinak ugyanis nem a legegyszerűbb megtalálni az ideális ajándékot. 

 

Először is ott vannak a menő apák, akik váltig állítják, hogy nem szeretnének semmit ajándékba, vagy a másokért élő férjek, aki kitartanak amellett, hogy már megvan mindenük. Aztán nem feledkezhetünk meg azokról a pasikról sem, akik a praktikusabb ajándékokat részesítik előnyben, amelyekről tudják, hogy rendszeresen fogják használni.

 

A kínálatunkat azonban próbáltuk úgy összeállítani, hogy a benne lévő termékekkel mindenkinek örömet tudj okozni. Találhatsz benne vicces stampedliket a hétvégi kanmurikhoz, de szépségápolási készítmények is akadnak bőven, mivel nem csak a nők bőrének van szüksége olykor-olykor egy kis kényeztetésre. 

 

Ne gondold túl!

 

A srácok nagyon egyszerűek, amikor arról van szó, hogy mit akarnak és mire van szükségük. Valószínűleg nem fogják úgy elemezni az ajándékaidat, ahogyan te dekonstruálod az általa adott dolgok mögött rejlő jelentéseket. Örülni fognak a praktikus, de a vicces dolgoknak is. Ezért nem lőhetsz mellé például a Ki marad állva vagy a Részeg tengerész italozós játékainkkal, amely garantálja majd a jókedvet a legközelebbi összejövetelen.

 

Figyeld meg, mit szeret csinálni!

 

Ha a pasid vagy a férjed hétvégente rendszeresen összeül a haverokkal, hogy pókerezzenek, akkor a 8 részes pókerszettünk garantáltan elnyeri majd a tetszését, mivel mindent tartalmaz, amire egy kanmurihoz szükség van. Vagy van egy komoly hobbija, amelyre tudod, hogy szorgalmasan teszi félre a pénzt? Akkor a lakat formájú perselyünket biztosan hasznosnak találja majd.

 

Szépségápolási termékek

 

A közösségi média tele van olyan vicces mémekkel, amelyek összehasonlítják a nők és férfiak szépségápolási szokásait. Ezekben van ugyan némi igazság, az az üzenet azonban, amit közvetítenek, nem teljesen helytálló. A férfiak ugyanis törődnek a szépségápolással, csak kevesebb energiát fektetnek bele. Megelégednek azzal, hogy az arclemosó és a tonik használata helyett esténként szappanos vízzel megmossák az arcukat. Ez azonban nagyban kiszárítja a bőrüket, ezért néha-néha nem árt, ha egy hatásos hidratáló krémet is használnak, mint amilyen a Thirst Fix vagy a Dew All Day a kínálatunkból.

 

Még mindig tanácstalan vagy, hogy mit válassz az ajándékok férfiaknak kategóriából?


Ha a fenti tippek ellenére még mindig tanácstalan vagy az ajándékválasztást illetően, akkor javasoljuk, hogy vásárolj egy, a webáruházunkba szóló ajándékutalványt. Ehhez nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő értékű verziót - 1000, 5000, 10000 és 20000 Ft - és betenni a kosárba. Mi pedig a vásárlást követő 5 munkanapon belül kiküldjük az egyedi kuponkóddal ellátott ajándékutalványt a megadott címre, amelyet a megajándékozottad bármely kategóriánkból választott dolog vásárlására felhasználhatja, legyen az egy dekorációs, csomag vagy egy szezonális termék.