Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Steppelt

Steppelt

A steppelt ágytakarók használata igazán hasznosnak bizonyulhat akkor, amikor a hálószobád jelenlegi megjelenése már nem tűnik olyan érdekesnek számodra, mint korábban. Ezeknek a csodaszép puha kiegészítőknek a segítségével ugyanis gyorsan és olcsón csempészhetsz egy kis frissességet és új energiát a belső térbe. Arról nem is beszélve, hogy télen kiegészítő takaróként is használhatod őket, ezáltal fokozva a meleget pihenés vagy alvás közben. A melegebb napokon pedig tökéletesen helyettesítik majd a hagyományos takarót.

Válogass kedvedre a steppelt ágytakaró kínálatunkból, és ha bármilyen kérdésed felmerülne, akkor fordulj hozzánk bizalommal!


6termék 16
6termék 16

A steppelt ágytakaró az egyik legnagyobb szövetségesed lehet, ha szeretnél gyorsan és költséghatékonyan egy kis frisességet csempészni a hálószobádba. Ez a lakástexil ugyanis nem csupán a praktikumot szolgálja, hanem az esztétikus kinézetének köszönhetően dekoratív funkciót is betölthet az otthonodban.

A “steppelt” kifejezés lényegében annyit jelent, hogy a takaró rétegei között elhelyezkedő varrásokat összekapcsolják, amelynek köszönhetően a töltet nem csúszik majd el az éjszakai forgolódás vagy a mosás során, ami sokkal praktikusabbá és időtállóbbá teszi magát az ágytakarót. A töltőanyag és a varrás pedig egy anyagában mintás felületet ad ki, ami garantálja a dekoratív megjelenést.

A másik nagy előnye ennek az ágytakaró típusnak, hogy az allergiások is nyugodtan választhatják, mivel 100% poliészterből készül, amelyről köztudott, hogy jóval kevesebb poratka telepszik meg benne.

A steppelt ágytakaró igazán sokoldalú hálószobai kellék

A steppelt ágytakaró főként annak is köszönheti a népszerűségét, hogy igazán sokoldalú. Használhatod az ágy letakarására, nagyszerűen funkcionálhat azonban télen plusz rétegként, a nyári kánikulában pedig helyettesítheti a hagyományos takarót. De az sincsen kizárva, hogy egy hűvösebb szombat délutáni otthoni mozizás során ez alá kuckózz be a pároddal. 

Hogyan válassz steppelt ágytakarót?

A webáruházunk kínálatában a steppelt ágytakarók többféle színben és felülettel készültek, amelyek közül a legkönnyebben úgy tudsz választani, ha figyelembe veszed a fényviszonyokat a hálószobádban. 

Ha egy sötétebb helyiségről van szó, akkor érdemes inkább olyan színek mellett letenned a voksodat, mint amilyen például a bézs, a szürke és az összes többi pasztell árnyalat. Amennyiben viszont a hálószobád egy természetes napfénnyel teli helyiség, akkor inkább az intenzív és a sötét ányaralatokat érdemes választanod.

Ami pedig az ágytakaró felületét illeti, a klasszikus, steppelt verzió minden kompozícióban működik, míg a geometrikus mintákkal gazdagított, kissé fantáziadús formák képesek kiemelni a modern dekorációval rendelkező szobák elegáns és újszerű jellegét.

Válassz az ágytakaróhoz egyéb lakástextileket is!

Bár egy divatos színű, puha steppelt ágytakaró elhelyezésével már sokat tettél annak érdekében, hogy feldobd kicsit a hálószobát, de ha igazán látványos végeredményre vágysz, akkor szükség van még a hálószoba színpalettájához illő dekoratív párnákra is. A segítségükkel ugyanis egy igazán harmonikus többelemes kompozíciót tudsz létrehozni.

Ha további lakberendezési tanácsra lenne szükséged, vagy netalántán segítségre a rendelésed összeállításában, keress minket bizalommal a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén! Igyekszünk mindenben segíteni.