1.000,-Ft vásárlás felett használja őszi kuponkódunkat a 10% kedvezményért: OSZ10

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Ágyneműhöz, ágytakaróhoz

 

Ágyneműhöz, ágytakaróhoz

 

Egyetlen ágy sem lesz teljes az ágyneműhöz, ágytakaróhoz kategóriánkban fellelhető termékek nélkül, amelyek többféle méretben kaphatók. A legkiválóbb minőségű szövetekből készültek, aminek köszönhetően garantált a pihentető éjszakai alvás. Akár egy szállodai stílusú huzattal szeretnéd feldobni az ágyadat, vagy inkább az egyszerűbb megjelenést preferálod, a kínálatunkban megtalálod majd, amit keresel.

 

A termékeink segítségével nemcsak a dekoráció különböző elemeit kötheted össze a hálószobádban, hanem meghosszabbíthatod a párnád élettartamát is. Kell ennél több?


118termék
 
118termék

Az ágyneműhöz, ágytakaróhoz kategóriánk igazán színes stílusokat, szemet gyönyörködtető mintákat és elegáns, semleges árnyalatokat vonultat fel. A ropogós, puha pamut vagy inkább a luxus érzését kínáló szatén áll közel hozzád? Vagy netalántán a megfizethető és a könnyen karbantartható poliészter párnahuzatok? Válaszd ki a kedvenc szövetedből készült terméket minden évszakhoz, hogy tökéletes pihenési körülményeket teremts!

 

A méret a lényeg

 

Miután eldöntötted a huzat anyagát, érdemes átgondolnod a méretet. Természetesen, ha már vásároltál egy bizonyos méretű párnát, akkor mindenképpen ez alapján válassz huzatot is. Abban az esetben viszont, ha az ágyad felfrissítését tervezed, akkor ideje átgondolnod, hogy milyen méretű párnákat is szeretnél választani, és az alapján kell döntened a huzatokról is.

 

Négy tipikus méretű párnát különböztetünk meg. Először is meg kell említenünk az 50x50 cm-es verziót, amely a megágyazásakor általában a fejtámlához kerül. Aztán ott vannak a téglalap alakú, 50x60 cm méretű változatok, amelyek használata az iker- és a queen ágyakhoz ajánlott. De nem mehetünk el a king size ágyakhoz használt párnák mellett sem, amelyek 70x90 cm méretűek. A legvégére pedig a Boudoir párnák maradtak, amelyek lényegesen kisebbek, és gyakran használják őket nyaktámasztó vagy dekorációs célokra.

 

Hogyan dobd fel az ágyadat az “ágyneműhöz, ágytakaróhoz” termékeink segítségével?

 

Az első és legfontosabb, hogy a kontraszt növeléséhez válassz egy mélyebb árnyalatú színfoltot, amelyet aztán keverj és illessz össze azonos színű szövetekkel, hogy egyfajta finom dimenziót hozz létre.

 

Néhány 50x50 cm-es párnahuzattal ellátott párnával remekül felhívhatod a figyelmet az ágy közepére! Ha pedig ezeket a téglalap alakú és normál párnák tetejére halmozod, akkor így könnyedén megemelheted az ágytámláját. 

 

De lényegében nincs jó vagy rossz módja annak, hogy az ágyadat ezekkel a csodás termékeinkkel díszítsd. A megvásárolható opciók tárháza végtelen, így semmi sem gátol meg abban, hogy szabadjára engedd a fantáziád. Játssz a különféle lehetőségekkel, hogy meglásd, mit szeretnél! Rétegezz különböző anyagokat és textúrákat!

 

A rendszeres tisztítás kulcsfontosságú

 

A huzat anyagától függ, hogy hogyan kell kimosni. Például, ha pamutból készült, mosógépben, de kézzel is kimoshatod. Ha viszont a szatén huzat mellett döntöttél, akkor azt kézzel vagy a mosógépen található kényes programmal tudod csak mosni.

 

Mosás közben a legjobb, ha enyhe folyékony mosószert használsz, különben a kemény vegyszerek használata károsítja a huzat rostjait, ami hosszú távon sem a bőrünknek, sem pedig a hajunknak nem tesz jót. 

 

Mivel a minőségi párnahuzatok is hajlamosak a mikroszennyeződések tárolójaként funkcionálni, ezért ideális esetben érdemes őket már 2-3 nap használat után kimosni. De ez nem egy olyan dolog, amelyhez szigorúan kell ragaszkodni. 

 

Még mindig bizonytalan vagy?

 

Amennyiben még a fentiek elolvasása után is még bizonytalan vagy, akkor ne habozz hozzánk fordulni. Igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint megválaszolni minden felmerülő kérdésedet.