Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Párnahuzatok

Párnahuzatok

 

Miért olyan kellemes érzés a hűvös párnahuzat felületének érintése még télen is? Az élet egyes kérdései megválaszolhatatlanok. Viszont ha még nem is tudunk filozófiai válaszokat adni, azért nagyszerű huzatokkal tudunk szolgálni számodra.

 

Pihentesd a fejed a tiszta pamut, pamut-szatén, bársony vagy jacquard darabjainkon! Fedezd fel a szezonális nyomatokból, klasszikus csíkokból és időtlen, friss fehér párnahuzatokból álló kollekciónkat! Akár többféle árnyalatot kombinálsz, akár egyetlen jellegzetes színt választasz, az ágyat és a kanapét egy hívogató elrendezéssel egészíted majd ki, amely otthonossá és kényelmessé varázsolja. 

Bár a készülékek kikapcsolása, a megfelelő hőmérséklet beállítása és a csendes környezet megteremtése egyaránt hozzájárul a jobb pihenési körülményekhez, nem is gondolnád, de a párnahuzatok is nagy szerepet játszhatnak abban, hogy végre álomországba sodródj.

 

Tudjuk, hogy mindenkinek mások a pihenési szokásai, ezért próbáltunk meg összegyűjteni a választékunkba minden ízlésnek megfelelő huzatot. Tehát akár a ropogós, puha, selymes vagy sima textúrájú verziókat részesíted előnyben, mi gondoskodtunk arról, hogy minden méretben és anyagból a számodra megfelelő párnahuzatok széles választékát kínáljuk.

 

Minták és stílusok

 

Az egyszerű párnahuzatok bármely ágynemű üde kiegészítői, míg a feltűnőbb színű és mintával ellátott változatok pedig dekoratív hatást keltenek. 

 

Adj hozzá az ágyad vagy a kanapéd megjelenéséhez például egy csepp luxust és dekadenciát egy zúzott bársony, levélmintás párnahuzattal!

 

A tökéletes párnahuzatok anyaga 

 

Az ideális párnahuzat jelentősen hozzájárulhat a megfelelő pihenéshez. Válaszd a szálcsiszolt pamut verziót a frissítő és hűvös alvásért, vagy a pamut-szatén huzatokat a fényűzően selymes élményért!

 

Ha olyan természetes anyagokat választasz, mint amilyen például a pamut, akkor mindenképpen ügyelj a párnahuzat címkéjére, mivel ezek a verziók ráncosodhatnak, vagy akár össze is zsugorodhatnak, ha nem megfelelően mossák őket. A szintetikus szálak általában könnyebben karbantarthatók, de kevésbé légáteresztőek és nedvszívóak, amit figyelembe kell venni, ha te vagy a családban valaki izzadni szokott alvás közben.

 

Hogyan határozzuk meg a huzat méretét?

 

Ha készen állsz a vásárlásra, de nem vagy biztos abban, hogy milyen méretű párnahuzatra van szükséged, először meg kell határoznod a párnáid méretét. 

 

A címkéjükön általában rajta van, hogy mekkorák. Abban az esetben azonban, ha nem találsz címkét, egyszerűen mérd meg a jelenlegi párnáid szélességét és hosszát, hogy képet kapj a megfelelő párnahuzat méretekről.

 

Mi a helyzet a szálak számával?

 

Akár ágyneműt, akár párnahuzatot vásárolsz, a szálak száma valójában nem számít. Ez egyszerűen csak a vízszintes és a függőleges szálak mértéke, amelyek egy négyzethüvelykben vannak. 

 

Nem ez a legjobb minőségmérő! Az ágynemű és a párnahuzat kvalitásának jobb ellenőrzése érdekében mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy összpontosíts inkább az anyag típusára.

 

További kiegészítők

 

Alkosd meg álmaid hálószobáját vagy nappaliját a lakberendezési termékeink segítségével – a hangulatos takaróktól kezdve (amelyekbe élmény belekucorodni egy hideg estén) a lámpákig az esti olvasáshoz. De a reggeli napot is távol tarthatod egy, a kínálatunkban kapható sötétítő függönnyel! 

 

Hagyd, hogy személyiséged átragyogjon a dekorációdon keresztül pár csodás képkerettel, amely rendkívül egyszerű módja annak, hogy különleges, személyes vonást adj az adott térhez!