Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Halloween

Halloween

 

Készen állsz a valaha volt legfélelmetesebb halloweenedre? Boszorkányok és sütőtök, szellemek és koboldok, fekete és narancs vagy lila és fekete, a webáruházunk kínálata minden témához és helyiséghez szórakoztató dekorációt kínál. 

 

Akár egy rémületes éjszakát tervezel a gyerekeknek, vagy kihasználod az alkalmat, hogy egy ördögi diszkót rendezz a felnőtteknek, a halloweeni dekorációs termékeink segítségével kísértetiesen sikerülni fog. Tekintsd meg a lenti kínálatunkat, és tanuld meg, hogyan alakíthatod át az otthonodat tökéletes kísértetházzá, és még sok mást a halloween-dekorációs útmutatónk segítségével!


23termék 120
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 2 db
Szín:
Sárga - fehér
Méret:
6,9x9,7 cm
Anyag:
Porcelán
1 309 Ft
Raktáron - Várható szállítás 2-4 munkanap. : 4 db
Szín:
Sárga-barna
Méret:
7,9x7,8 cm
Anyag:
Porcelán
1 525 Ft
23termék 120

Az időjárás lassan hűvösebbre vált, és sok helyen az őszi szellőt érezhetjük már a levegőben, ami annyit jelent, hogy ideje felkészülni a halloweenre. Ennek az időszaknak pedig az egyik legjobb része a halloweeni dekorációk megvásárlása. 

 

Hol érdemes kezdeni? Azt tanácsoljuk, hogy először az egyszerűbb dolgokra fókuszálj. Helyezz fel például az ajtóra egy fafüzért, a bejárat egyik vagy akár mindkét oldalára pedig rakj egy porcelán tökös kosarat. Ezután már belemerülhetsz a részletekbe. Rengeteg halloweeni dekorációs ötletünk van, például egy gyönyörű, tök alakú mécsestartókból készült bemutató a verandán. 

 

Amint a vendégeid betértek az otthonodba, gyönyörködtesd őket boszorkány alakú mécsestartókkal vagy kis szellem, illetve tök alakú figurákkal. Amennyiben halloween-parti ételötletekben is gondolkodsz, legyen az egy torta vagy saját ijesztő falatok - mondjuk nyálkás, hámozott szőlő, ami olyan érzést kelthet, mintha szemgolyót ennének -, a kínálatunkban az elkészítésükhöz szinte mindent megtalálsz. 

 

Szezonális illatok

 

A gyertyákat és mécseseket a legtöbben nem tekintik dekorációs elemnek, pedig szinte azonnal megváltoztathatják az otthonod légkörét. Megidézhetik például az éppen a konyhában sülő almás pite illatát, vagy sütőtök aromával tölthetik meg a helyiséget.

 

Helyezd el őket például a mécsestartóinkban a kandalló fölé, hogy lágy fényt és kellemes légkört teremtsenek. Ha pedig nincs kandallód, válassz egy halloween témájú mécsestartót, és rakd a dohányzóasztalra.

 

Hozd be a halloweent az előszobádba!

 

A kínálatunkban megtalálható tök alakú mécsestartók nem csupán a verandádon mutatnak jól, hanem nagyszerű kiindulópontot jelentenek a halloweeni dekor kialakításához a folyosón és azon túl is.

 

Helyezd őket egy konzolra, tálalószekrényre vagy akár egy magányos székre, hogy mindig autentikus fogadtatásban részesülj, amikor belépsz az otthonodba. 

 

Halloweeni témájú galériafal

 

Egy galériafal egymáshoz össze nem illő képkereteinkből összeállítva, benne a halloweenhez kapcsolódó képekkel, illetve feliratokkal a tökéletes recept a dekorációhoz. Amint pedig elmúlt október 31-e, átcserélheted bennük a képeket a következő ünnephez kapcsolódóan.

 

Milyen színeket használj a halloweeni dekorációhoz?

 

Mindenki egyetért abban, hogy a narancs és a fekete a halloween alapárnyalati közé tartoznak, de a többi tónus vita tárgyát képezheti. 

 

Például egyesek esküsznek arra, hogy a sárga a színe ennek az ünnepnek, de időközben a zöld és a lila is egyaránt elfogadottá vált - gyakran együtt használják őket a díszítésnél. Továbbá a közelmúltban a fehér és a piros is bekerült a halloweeni színek arzenáljába.

 

Mikor kezdj el díszíteni?

 

Igazából nincs jó vagy rossz időpont a halloweeni dekoráció megkezdéséhez. De mi személy szerint szeretjük kirakni a pókhálókat és a sütőtököket, amikor a levegő már egy kicsit hűvösebb és ropogósabb lesz. A halloweeni dekoráció kezdetének legnépszerűbb időpontja egyébként október első két hetében van.