Dekoráld otthonodat velünk!

Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/252-1552

Vagy írjon nekünk: info@lakberbazar.hu

Blog
Nyitrai Krisztina
2021.12.08 13:54

Téli bögre a bekuckózáshoz

Téli bögre a bekuckózáshoz

Az őszi és téli hónapok közeledtével gyakrabban fogjuk kezünkben a téli bögrét egy meleg teával a hideg elleni felmelegedés céljából. Habár nyáron is használunk bögréket és csészéket, azonban télen mégis más a hangulatuk.

A hideg hónapokban rövidebbek a nappalok, ekkor jobban szeret mindenki az otthon melegébe vonulni és bekuckózva filmet nézni vagy olvasni. Mindenkinek szüksége van egy sarokra az otthon egyik részében, ahol eltölthet némi énidőt a fárasztó és hosszú napot követően. Rohanó világunk szinte már megköveteli az ilyen visszavonulós relaxációt és nyugalmat jelentő pihenőbázist. Emellett nagyon hasznos és ajánlatos is a léleknek.

 

Téli bögre

 

Az emberek többsége kávézik vagy teázik, a kisebbek esetleg kakaóznak, ezért a bögrék szerves részei a mindennapi életünknek. Minden háztartásban megtalálhatóak és rengetegféle létezik a nagyságát, az alakját vagy a mintázatát tekintve, szóval mindenki megleli a számára legmegfelelőbbet. A mindennapi használat során azonban számolni kell a váratlan balesettel is, hogy eltörhet, tehát fogyóeszköz, állandó pótlásra szorul a készletünk. A karácsony közeledtével szívesebben használunk téli mintás bögrét, amivel emelni tudjuk az amúgy is ünnepi hangulatot. 

 

Amellett, hogy saját használatra veszel, ajándékként is kiváló döntés, akár használati, akár dísztárgynak szánod. Ez egy örök klasszikus ajándék, soha nem megy ki a divatból, és minden háztartásban jól jön egy új téli bögre.

 

Ünnepi relaxáció

 

Ne engedd, hogy az ünnepek előkészületeivel járó esetleges stressz és kapkodás elhatalmasodjon rajtad. Írj egy komplett tervet az előkészületeket illetően, és éld meg ténylegesen az ünnep békés hangulatát. Nincs is jobb az ünnepi dekorációba öltöztetett lakásban gyönyörködni egy téli bögrével a kezedben. Ezáltal nyugodt és békés körülmények között várhatod az év végi nagy eseményt. Ezért nagyon fontos az előre megtervezett lakásdíszítés, menüsor összeállítása és a bevásárlás elvégzése. Lényegében egy teljes év rendelkezésedre áll az előkészületek precíz megtervezésére és egyes kellékeinek beszerzésére.

 

Kuckózás

 

A lakberendezés területén számos kellék adott, hogy a megálmodott kis kuckót berendezhessük magunknak. Érdemes inspirálódni és ötletelni, hol és hogyan képzeled el a sajátodat. Webáruházunk folyamatosan bővülő kategóriái kuckózás és lakberendezési céllal egyaránt rendelkezésedre állnak, így érdemes elmerülni termékeink széles választékában.

 

Lakásod adottságait kihasználva alakítsd ki a neked megfelelő helyen a kuckódat. Lehet ez a galérián egy kisebb lakás esetén, vagy a nappaliban, de egy nagyobb lakás esetében csak a képzelet szabhat határt annak, hogy hol lesz a legtökéletesebb helye. 

 

És ha már az énidőnél tartunk. Gondoljunk csak bele, a kényelmes takaróval az ölünkben, kezünkben a téli bögrével ücsörgünk. A nappali ablakán kitekintve az almás-fahéjas teánkat iszogatva mennyi szép emlék fut át az agyunkon. Mézeskalács sütése a nagymamával, a papa régi fényképekkel teli doboza, amit mindig ebéd után végignéztünk, gyermekünk első karácsonya, ahogy a fényeket csodálja.

 

Biztos vagyok benne, most neked is eszedbe jutott pár kellemes emlék, nosza, főzz egy teát, kuckózz be, és éld át a téli emlékek csodáját a téli bögréddel a kezedben. A legjobb, ha épp otthon van az egész család, így akár közösen is nosztalgiázhattok, miközben mindenki a saját kedvenc téli bögréjéből issza teáját vagy épp pillecukros forró csokiját.